Betalterminaler & Inlösenavtal

För att kunna erbjuda våra kunder marknadens mest stabila betallösningar samarbetar Nimpos med Bambora Kortterminal , Elavon och Verifone.

Inlösenavtal

Betalterminaler

Välj att ta med befintligt inlösenavtalet från nuvarande leverantör, eller ett skräddarsytt avtal via oss.
Genom våra partnerskap med Bambora & Verifone kan vi erbjuda ekonomiskt fördelaktiga inlösenavtal.

Kortterminal och Bambora terminal från Nimpos är mycket tillförlitliga kontantlösa betalningssystem som ofta används i Sverige. Dessa banbrytande terminaler erbjuder sömlösa transaktioner och förbättrad säkerhet, vilket säkerställer sinnesfrid för både företag och kunder. Med sina användarvänliga gränssnitt och avancerade teknologi ger Kortterminal och Bambora terminal effektiv betalningshantering, vilket gör dem till det föredragna valet för handlare över hela landet.

Att ta till sig dessa innovativa lösningar gör det möjligt för företag att ta till sig den kontantlösa trenden och leverera en smidigare betalningsupplevelse till sina kunder.

Vi erbjuder både trådlösa och stationära betalterminaler. Med en stationär kassakopplad terminal skickas beloppet direkt till terminalen i samband med köp. Detta underlättar hanteringen och gör att betalningen går snabbt och smidigt.

Väljer du en trådlös terminal så kan du ta betalt var som helst i lokalen. Du väljer om beloppet skall skickas från kassan eller slås in manuellt, om det hanteras från kassan får du automatisk hantering av dricks och minimerar även risken för differenser.

Nimpos Bambora terminal har förtjänat sitt rykte som det bästa valet för betalterminaler & inlösenavtal i Sverige. Med sina avancerade funktioner och användarvänliga gränssnitt drar företag nytta av effektiv och säker betalningshantering. Den sömlösa integrationen med olika system och exceptionell kundsupport förstärker dess överklagande ytterligare. Nimpos Bamboras terminal är utan tvekan den föredragna lösningen för företag som söker pålitliga och innovativa betalningslösningar i Sverige.

LANE3000

Kassakopplad korterminal

Move5000

Trådlös korterminal

VERIFONE V400m

Kassakopplad korterminal (Trådlös)

VERIFONEV400c

Kassakopplad korterminal (Kabel)