NIMPOS för restaurangbranschen

Tillsammans med våra kunder har vi utformat ett kassasystem anpassat för den enskilda restaurangen och för större etablissemang med flera enheter.

En trivsam upplevelse för gästen

Förutom traditionell beställning vid bordet har vi skapat en app och en QR-kodslösning där gästen själv kan beställa mat & dryck på ett smidigt sätt. Dessutom erbjuder vi mobila kassaterminaler där personalen kan lägga in bordsbeställningar, skicka bongar till kök- och bar eller ta betalt direkt vid bordet.

Vi har även lagt in funktioner som gör det enklare att hålla koll på varje enskilt bord och hjälper personalen att komma ihåg bord som behöver extra uppmärksamhet.

kassasystem Restaurang

Personalen i fokus

Vi som har utformat systemet har sammanlagt mer än 20 års erfarenhet från restaurangbranschen, och vår ambition har varit att ta fram ett kassasystem som vi själva skulle vilja jobba med.

För oss är det en självklarhet att personalen ska ha koll på borden och enkelt kunna bonga, splitta eller flytta ett bord. Användarvänliga menyer med få knapptryck till bong eller köp är minst lika viktigt.

Kassasystemet fungerar som ett hjälpmedel för personalen och är snabbt och smidigt att använda när ni har fullt tryck. Vi vet vilket tempo det kan vara ibland och därför tummar vi aldrig på vare sig kvalitet eller funktion.

Krögaren i fokus

Personal och gäster är det viktigaste en krögare har, men bakom allt detta finns också en affärsverksamhet som ska vara lönsam. Därför har vi lagt stor vikt vid rapportering och information från kassasystemet.

Rapporter kan mailas ut dagligen, veckovis eller per månad och systemet sammanställer försäljning och kostnader utifrån dina önskemål. Du kan också skapa en excel-fil direkt via systemet om du vill exportera data.

Försäljning uppdelad efter mat, dryck eller dricks och annan information ska vara lättåtkomlig. Det har vi löst genom vårt back-office. Här kan du filtrera och analysera data ner på artikelnivå och tidsperiod.

NIMPOS KASSASYSTEM

Har du fler frågor?

Hör av dig till oss så tar vi fram det bästa alternativet för din verksamhet

Kontakta oss