Våra funktioner.

Här har vi samlat ett urval av alla våra i Nimpos. För mer branschspecifika funktioner, gå in på Kassasystem/Branscher och välj ett alternativ som passar dig.Om du inte hittar rätt bransch eller funktion – kontakta oss så hjälper vi dig.Nimpos kassasystem är Sveriges bästa system. Nimpos kassasystems funktioner är upp till dina krav. vi kommer att leverera det bästa kassasystemet i denna bransch!

Om du inte hittar, tveka inte att kontakta oss. Sannolikheten är stor att vi har det du söker.

Liverapportering på mobilen

Med NIMPOS InSight får du liveförsäljningen direkt i telefonen via vår app.

Splitta på notan

Du kan välja att dela upp bordsnotan istället för att manuellt räkna ut vad varje enskild person i sällskapet ska betala.

Personalliggare

Kassan har en inbyggd personalliggare där dina anställda loggar in/loggar ut. All tid registreras och kan sedan användas som löneunderlag.

Faktura

I NIMPOS kan du hantera kunder och skapa fakturor. Med hjälp av Nimpos Admin kan fakturorna skickas direkt via e-post eller laddas ner som en PDF. Du har också möjlighet att skapa samlingsfakturor.

Kunddisplay

Alla våra kassor levereras med en stor kunddisplay (15”) där du kan exponera din logga eller visa ett bildspel med exempelvis kampanjer och erbjudanden.

Lagerhantering

NIMPOS Lager håller koll på dina produkter. Du inventerar enkelt via kassan eller med hjälp av vår app i mobilen och kan registrera nya varor eller kontrollera enskilda produktsaldon. NIMPOS Lager har även stöd för beställningslista.

Admin

I NIMPOS Admin kan du se din aktuella försäljning och administrera produkter och priser. Detta synkas sedan med kassan på några minuter.

Presentkort

NIMPOS håller reda på era presentkort. Vi stödjer både magnetkort och digitala presentkort och håller koll på försäljningen.

Bordskarta

I NIMPOS får ni en överblick över era bord. I bordsvyn kan ni välja att samla borden i en lista, eller så skapar vi en bordskarta utifrån er restaurang.

Rapportsystem

I NIMPOS Admin kan du lätt ta ut rapporter över tid, och alla Z-Rapporter sparas i ditt admin.

Här kan du även ta ut moms- och bokföringsrapporter och ladda ner SIE-filer för ditt bokföringsprogram.

Flera användare

NIMPOS har stöd för flera användare på samma kassa och försäljningen loggförs individuellt så att du kan se vad varje enskild användare har sålt.

Köksbong

Har ni behov av en köksskrivare? Inga problem. NIMPOS har en “flerköksfunktion” för verksamheter med både varmkök och kallkök och hanterar även digitala bongar med en KDS.

ATG/Svenska Spel

NIMPOS stödjer både ATG och Svenska Spel. När du ska ta betalt av en kund är det bara att scanna in kupongen direkt i kassan.

Fortnox

För över din försäljning direkt till Fortnox.

+ mer

Med Nimpos får du också en mängd andra funktioner utöver dem som vi har listat här.

Trygghet och stabilitet

NIMPOS erbjuder ett innovativt kassasystem med enkla och säkra funktioner som gör att du kan fokusera på ditt företag.

Intresserad av en demo?