Skalbart och anpassat förservice- och livsmedelsbutiker

Ett kassasystem ska vara enkelt och användarvänligt, men vi förstår hur komplext det kan vara att driva en service- eller livsmedelsbutik. Därför har vi skapat en lösning som klarar av båda delarna.

Snabbt. Smidigt. Pålitligt.

En av de viktigaste sakerna med ett kassasystem i en servicebutik är att systemet är snabbt och pålitligt vilket du kan lita på att NIMPOS är!

Ett snabbt, smidigt och lättillgängligt kassasystem är av avgörande betydelse för en servicebutik. Där spelar NIMPOS en central roll med sina effektiva och pålitliga lösningar. Med NIMPOS kan du vara säker på att varje transaktion genomförs smidigt och utan fördröjningar, vilket optimerar kundupplevelsen och ökar produktiviteten i servicebutiken. Dess intuitiva gränssnitt och användarvänliga funktioner gör det enkelt för butikspersonal att hantera försäljning, lager och rapportering. Genom att välja NIMPOS som ditt kassasystem, satsar du på pålitlighet och framgång för din servicebutik.

servicebutik kassasystem

Samma lika - fast annorlunda

Idag finns det en uppsjö olika kassasystem att välja mellan, och vi förstår hur svårt det kan vara att veta vilket system som passar bäst för just din verksamhet.

Men om du värdesätter personlig service (dygnet runt) och söker en pålitlig partner med många års erfarenhet så tror vi att du ska trivas hos oss. Vi på NIMPOS använder vår egen mjukvara och har tagit fram skräddarsydda lösningar för ett flertal företag i branschen.

Men om du värdesätter personlig service (dygnet runt) och söker en pålitlig partner med många års erfarenhet så tror vi att du ska trivas hos oss. Vi använder vår egen mjukvara och har tagit fram skräddarsydda lösningar för ett flertal företag i branschen.

Det här och mycket mer kan vi erbjuda.

  • Utformning av kampanjer
  • Stöd för de flesta betalmetoder
  • ATG & Svenska spel
  • Lagerhantering
  • Live-rapportering på telefonen
  • Dagliga försäljningsrapporter
  • Automatiska beställningslistor
  • Artikelhantering
fiskhandlare
NIMPOS KASSASYSTEM

Har ni frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta det bästa alternativet för er verksamhet

Kontakta oss