NIMPOS kassasystem för detaljhandeln.

ANIMPOS är ett kassasystem för detaljhandeln som erbjuder effektiva och användarvänliga lösningar för försäljning, lagerhantering och rapportering. Optimerat för smidig transaktionshantering och bättre kundupplevelser.Hantera flera försäljningsställen, håll koll på lager och koppla mot e-handel – med NIMPOS får du ett komplett verktyg som kan anpassas efter din verksamhet.

Effektiva flöden.

NIMPOS kassasystem för detaljhandeln. hjälper dig att skapa effektiva flöden för alla delar av din verksamhet. Vi stödjer hela kedjan från inköp och försäljning till bokföring och redovisning.

Hos oss står kundens behov i centrum. Vi erbjuder ett modulbaserat system som kan skräddarsys utifrån dina förutsättningar.

NIMPOS kassasystem för detaljhandeln.

Full koll på lagret.

Med vår molnbaserade lagermodul har du full koll på dina lagersaldon och kan enkelt ta hand om inventeringen med hjälp av vår app.

Förutom att NIMPOS kassasystem är kopplat mot lagermodulen har vi även integrationer för flera webbshopslösningar som Magento och WooCommerce.

Vad är viktigt för er?

Våra kunder brukar alltid kunna sin verksamhet bäst. Därför börjar vi alltid med att lyssna av var våra tjänster passar in för att på bästa sätt kunna hjälpa dig som kund att nå dina mål.

Vårt kassasystem är en central del av våra lösningar. Men NIMPOS är mycket mer än så. Kontakta oss idag för en demo!

NIMPOS KASSASYSTEM FOR DETALJHANDELN

Något du undrar över?

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar så berättar vi gärna mer.

Kontakta oss

Med fokus på utveckling

Vi på NIMPOS kassasystem för detaljhandeln har utvecklat vår programvara från grunden. Att vi äger programvaran är en av våra största konkurrensfördelar. Idag har vi över 350 installationer hos pizzerior, kemtvättar, servicebutiker, klädbutiker och restauranger. Vi anser att vårt arbete med flera olika branscher ger oss en bredd och kunskap som är till nytta för alla. Välkommen till NIMPOS-familjen du med och märk skillnaden!