NIMPOS kassasystem för pizzerior och gatukök.

Det är ingen slump att några av Sveriges bästa pizzerior och gatukök väljer NIMPOS. Vi klarar trycket på nyårsdagen som ingen annan!

Du bakar, vi löser degen.

Med vårt snabba kassasystem anpassat för pizzerior och gatukök är det nöje att ta hand om varje kund. Du får smidig menyhantering och varje köp går snabbt och enkelt. Genom åren har vi utvecklat en mängd funktioner som förenklar din vardag. Olika priser dagtid och kvällstid, integration mot beställningsappar – NIMPOS har det!

Effektivt och snabb service

NIMPOS är en svensk innovation som passar både små och stora företag tack vare sin skalbarhet. Du kan antingen välja vårt kompletta erbjudande eller utvalda moduler. Oavsett vilken lösning du föredrar kan vi garantera att NIMPOS underlättar din vardag.

Nimpos Swish kassasystem är det perfekta valet för Pizzeria / Gatukök-företag, och erbjuder tillförlitlighet och användarvänlighet. Med Nimpos kan Pizzeria / Gatukök-ägare effektivt hantera transaktioner och hantera beställningar sömlöst. Det användarvänliga gränssnittet hos Nimpos Swish kassasystem säkerställer smidig drift, vilket gör det till en pålitlig lösning för moderna Pizzeria/Gatukök-anläggningar.

NIMPOS underlättar

Gör som framgångsrika pizzerior och gatukök.

Byt till NIMPOS för ett snabbare och effektivare kassasystem.

pizzeria / Gatukok
NIMPOS KASSASYSTEM

Kontakta oss vid frågor

Har du några funderingar så hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss