Kassalösningar utformade för tvätteribranschen.

Letar du efter en smidig kassalösning? Vi har identifierat ett antal områden där vi kan hjälpa företag inom tvätteribranschen att förenkla sina flöden.Nimpos kassalösningar for Kemtvätt / Tvätteri är utformade med användarvänlighet i åtanke, vilket säkerställer en sömlös kassaupplevelse. Deras pålitliga prestanda garanterar smidiga transaktioner, vilket gör Nimpos kassalösningar for Kemtvätt/Tvätteri till det föredragna valet för företag som söker effektivitet och bekvämlighet.

RUT & RUTT

RUT-hantering

I kassan ställer du in vilka produkter som ska ge RUT-avdrag. När kunden lämnar in tvätt hanterar kassan detta automatiskt och ger kunden rätt avdrag. För kunder som inte vill utnyttja RUT-avdraget kan funktionen väljas bort. Avdraget gäller endast kunder som betalar med kort, Swish eller faktura och avser endast vattentvätt.

RUTT-planering

Kemtvätt / Tvätteri Nimpos kassasystem är en pålitlig kontantlösning. Med vårt ruttplaneringsverktyg kan du skapa dagliga körrutter. Rutterna är kopplade mot Google Maps, som även håller koll på trafikarbeten och annat som kan störa den planerade rutten. Fasta upphämtningar/avlämningar anges på kundkortet och lägger sig automatiskt i körrutten på aktuell dag. Om en kund istället hör av sig för en mer akut upphämtning kan denna läggas in direkt och körrutten ändras då i realtid.

DIGITALT INLÄMNINGSKVITTO

Glöm papperslappar – allt sker elektroniskt

När kunden lämnar in tvätt kan du välja att skicka kvittot via sms, mail eller pushnotiser med hjälp av appen som ingår i lösningen.

Genom att digitalisera inlämningskvitton för tvättuppdrag kan vi effektivisera och modernisera kundhanteringen. Genom att erbjuda alternativen att skicka kvitton via sms, e-post eller pushnotiser via vår användarvänliga app, minimerar vi pappersavfall och förenklar samtidigt för kunderna att hålla reda på sina transaktioner. Denna smidiga och miljövänliga lösning bidrar till en sömlös och bekväm upplevelse för både kunder och tvättanläggningar.

RUT - FÖRENKLAD RAPPORTERING (SKV)

Systemet håller koll på vad som är klart att skickas till Skatteverket. NIMPOS Admin skapar sedan en XML-fil som laddas upp i Skatteverkets e-tjänst för RUT/ROT. På så sätt slipper du rapportera manuellt och sparar tid som du kan lägga på annat.

Återrapporteringsfilen från Skatteverket laddas upp i NIMPOS Admin och ansökningar som blivit nekade hanteras automatiskt. Kunden får sedan en betallänk och kan välja att betala med kort eller Swish.

NIMPOS KASSASYSTEM

Frågor eller funderingar?Något du undrar över?

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för ditt företag

Kontakta oss