Ingen handboks krävs

De flesta vill lära sig nya system genom att testa sig fram. Därför bestämde vi oss för att skapa marknadens mest användarvänliga kassasystem – som dessutom har en snygg, modern design.

Testat och klart

Genom åren har vi testat och utvecklat systemet för att du som kund ska känna dig trygg med ett system som fungerar i alla lägen.

Inga komplicerade menyer

Den moderna designen och enkelheten i vårt innovativa system är unikt i sitt slag. Varför krångla till det tänkte vi. Därför har vi gjort varje steg så kort och enkelt som möjligt, utan att minska flexibiliteten.

Bli expert på ert kassasystem

Vi är med dig hela vägen – ­från installationen av ditt kassasystem till fullfjädrad expert. En rolig resa där du som kund väljer hur djupt vi ska gå.

NIMPOS är en svensk innovation som passar både små och stora företag, tack vare sin skalbarhet. Du väljer själv vad som passar bäst för din verksamhet. Vi erbjuder både skräddarsydda moduler och kompletta lösningar.
KONTAKTA OSS idag! - så hjälper vi till att hitta det bästa alternativet för er verksamhet, du når oss på 031-385 86 00.

Branscher

NIMPOS kassasystem lämpar sig för en mängd olika branscher och verksamheter. Här ser du några av de branscher där vi gjort anpassningar utifrån kundens särskilda behov.

Detaljhandel
Kemtvätt / Tvätteri
Kiosk / Servicebutik
Pizzeria / Gatukök
Restaurang
Fiskhandlare
Artiklar

Bra att veta

NIMPOS KASSASYSTEM

Dags för en uppdatering?

Kontakta oss