Ett affärssystem.Ett mål.

Vår vision är att underlätta och förenkla vardagen för våra kunder. Genom specialanpassade funktioner, som vi under åren har utvecklat tillsammans med våra kunder, kan vi idag erbjuda en helhetslösning helt anpassad utefter er bransch. Dessutom har vi lagt mycket tid på framtagning av design vilket också gjort systemet väldigt användarvänligt och lätt att lära sig.

NIMPOS kassasystem är utvecklat för den svenska marknaden och godkänt av Skatteverket.

Ekonomisk helhetsbild

Vår helhetslösning innebär att ni som kund hos oss får en helhetsbild av ert ekonomiska flöde. Istället för att lägga tid på sådant systemet kan göra för er behövs endast handpåläggning vid avvikelser.

Integrerar med affärssystem

Kassasystemet kan integreras mot affärssystem där bokföring och rapporter synkroniseras genom automatiserade flöden. Detta skapar en effektiv hantering av både betalningar och administration.

Ett kassasystem - som du vill ha det

NIMPOS - ”on the go"

Med NIMPOS ”on the go” funktionen har ni tillgång till er data vart ni än befinner er. Systemet är cloudbaserat och allt ni behöver är en internetuppkoppling. Här kan ni bl.a. följa er försäljning i realtid, uppdatera priser, lägga till/ta bort produkter eller varför inte analysera månadsförsäljning på artikelnivå.

Försäljningsrapporter direkt

Ni kan också generera rapporter eller försäljningsstatistik. Systemet är modulbaserat och väldigt formbart. Vi kan lägga till moduler såsom lagerhantering, streckkodsläsare, vågintegrering, personalliggare med mera.

Skräddarsydd funktionalitet

Behöver er verksamhet en unik funktion som vi idag inte har kan vi utveckla denna åt er. NIMPOS är konstruerat för att vara enkelt att lära sig och är anpassat att fungera i alla typer av branscher.