Vågar

DIGI SM-120B

Prismärkningsvåg med inbyggd kassettprinter. Den kompakta designen gör den lätt att placera. En tydlig LCD display gör den enkel att handla och programmera, ursprungsmärkningen hanteras smidigt och enkelt via snabbval. Med 32 snabbvalstangenterna finns de mest frekventa artiklarna alltid lättåtkomliga. Finns även med 56 snabbvalsknappar

DS-983C

Kassa våg i kompakt utförande där elektroniken är inbyggd i vågplattan. Passsar för sidomontage i traditionell disk eller i enpunktskassa. DS-983C har en display med stora tydliga siffror. Den snabba stabiliseringstiden gör att vägningen i kassan går snabbt. Som standard är DS-983C utrustad med RS-232 interface för koppling till kassaregister och butiksdatasystem, med kommunikationsprotokoll för de flesta kassaregister/system.

DIGI DS-983RB

Kassa våg för inbyggnad i disk, utförd i moduler för att passa olika typer av applikationer. DS-983RB har en display med stora tydliga siffror. Den snabba stabiliseringstiden gör att vägningen i kassan går snabbt. Som standard är DS-983RB utrustad med RS-232 interface för koppling till kassaregister och butiksdatasystem, med kommunikationsprotokoll för de flesta kassaregister/system.